Sådan sparer man penge på streaming

(sponsoreret indhold)

Der er utroligt mange danskere der begynder at stoppe med at bruge deres tv pakker, fordi de i stedet bruger de forskellige streaming tjenester. Det er også blevet lettere og billigere at bruge streaming i dag, og derfor kan flere og flere mennesker se ideen i at droppe de dyre tv pakker, hvor der endda både er reklamer, og kommer en masse som man ikke har lyst til at se.

I denne artikel vil jeg kommer ind på grunde til at droppe tv pakken, og fortælle hvordan du spare penge på streaming.

Mange udbydere indenfor streaming

Der er også utroligt mange udbydere der tilbyder streaming tjenester, hvor nogle af de største udbydere er eksempelvis Netflix. Dog kommer google også snart med et streaming produkt som du kan læse mere om i denne artikel.

Fordele ved streaming

Når du streamer, så findes der en hel masse fordele i forhold til den almindelige tv pakke, som eksempelvis at du selv kan bestemme præcist hvad du gerne vil se. Ofte så skal man bruge en masse tid på at skifte rundt imellem kanalerne, uden at finde noget som helst interessant. Når du streamer, så bestemmer du fuldstændig selv hvad du gerne vil se, og hvornår du vil se det. Du kan også som en anden fordel sætte programmerne på pause, hvilket med en almindelig tv pakke heller ikke kan.

Drop tv pakken og spar penge

Der er også flere fordele ved at bruge streaming, hvor en af de helt store fordele er at det er meget billigere at streame i stedet for at se film med din tv pakke. En stor tv pakke koster ofte over 600 kroner om måneden, hvor en almindelig streaming løsning koster mellem 79 og 99 kroner om måneden. Så selvom du har 2 eller 3 forskellige streaming tjenester, så vil det stadig være billigere at benytte sig af de forskellige streaming tjenester. Derudover så kan du også finde en hel masse danske muligheder, hvor du kan få en prøve periode på 14 dage gratis, eller længere tid, afhængig af hvad de har som en kampagne. Du kan se en oversigt over gratis streaming her: https://mit-bredbaand.dk/streaming/.