Regntøj til børn?

(sponsoreret indhold)

Det danske vejr er om noget, ustadigt, og har du små børn, så kan de mange regnfulde dage i foråret og efteråret godt gå hen og blive lidt af en prøvelse, hvis børnene ikke kan komme udenfor og lege.

Men der er heldigvis hjælp at hente, for der findes rigtig mange, gode typer regntøj til børn, som kan holde dit barn tørt og varmt. Og hvem har ikke nydt synet af en godt indpakket lille purk, der glædestrålende sopper igennem en vandpyt? Så er det jo samtidig en dejlig ting at vide for forældrene, at den lille ikke bliver våd og kold samtidig. Så se på webshoppen her for at finde det næste regnsæt til dit barn.

Regntøj til alle typer regnvejr

Der findes regntøj til stort set alle typer regnvejr, også til kolde dage, og til børn i alle aldre. Om det så er regndragter eller jakke og bukser, så er der noget for enhver smag. Nogle bukser kommer med elastik i taljen, hvor andre har seler, der sørger for, at bukserne ikke falder ned. Nogle jakker, bukser og dragter kommer med fleecefor, som gør regntøjet ekstra behageligt at have på. Nogle har endda fleecekraver, som giver ekstra stor komfort for det små. Og så har både dragter, bukser og jakker et vandsøjletryk på 5000mm, hvilket betyder, at tøjet er ekstra vandtæt.

Der er ofte tilbud online på det gode regntøj, men det kan være svært at finde i butikkerne.

Der er også et udvalg af regnhatte, hvis dit barn ikke bryder sig om at have hætte på, eller hvis hætten måske er for stor eller lille. Dog kan de fleste hætter justeres med velcro bånd eller elastik bånd, så de kommer til at passe perfekt, og på nogle modeller er hætten lige til at tage af.

Mange regnjakker har også elastik i taljen, som kan justeres for at forbedre pasformen, og der er også elastik i ben og ærmer, så hverken ærmer eller bukseben kravler op. Der er også bukser med en støvleelastik, så bukserne bliver, hvor de skal. Alle dragter, jakker og bukser har svejsede sømme, så der ikke kan trænge vand ind, og det giver muligheden for timers sjov i regnvejret.

Stærke farver eller mere neutrale

De forskellige mærker kommer i mange farvestrålende varianter med sjove mønstre. Der er også regntøj med reflekser, der gør dit barn ekstra synligt på en grå regnvejrsdag eller en mørk eftermiddag, og er du ikke så meget for stærke farver, så er der også mere neutrale regnsæt at vælge imellem.

Der er ensfarvede sæt eller jakker med mønstre, mens bukserne er ensfarvede. Der er stærke farver eller mere afdæmpede, eller også kan du vælge sort eller grå. Udvalget er stort, så det er helt sikkert muligt at finde noget, der passer i jeres smag også.

Så er det bare om at vælge farve og størrelse og så ud og lege i regnvejret. For er de små klædt godt på til det, så vil de more sig gevaldigt. Og regntøjet kan maskinvaskes, men er også lige så nemt lige at tørre over med en fugtig klud.