Har du set de populære gulvmåtter fra Everleigh and me?

Når børn sviner kan det hurtigt svine, og gulv og bord kan blive beskidt. Bordet kan nemt tørres af med en klud, men gulvet er et lidt større arbejde hvis det er en større portion der vælter ned. Derfor har Everleigh & Me skabt populære gulvmåtter som er børnefamiliernes nye bedste ven!

Hos Little Happy finder du også begejstringen for deres praktiske gulvmåtter i form af deres brede udvalg af dem. Everleigh & Me har taget over 20 lande med storm, og heriblandt Danmark. Derfor har Little Happy også valgt at tilføje dem til sortimentet, så du nemt kan finde lige den gulvmåtte der passer til dig og dit hjem.

Den praktiske løsning til en mere rolig hverdag

Gulvmåtterne findes i en masse farver som giver mulighed for at finde lige den der passer til jeres indretning og valg af farver heriblandt. Med en gulvmåtte fra Everleigh & Me vil du hurtigt begynde at mærke hvor nem en løsning det er i forhold til rengøring og mere overskud. Med gulvmåtterne får du meget mere, end bare en gulvmåtte;

  • Beskyttelse af gulvet

Med en gulvmåtte får du ikke blot beskyttelse af gulvet i form af spildt mad, men også i forhold til ridser og skrammer, som en stol kan medføre. På denne måde vil barnet kunne sidde trygt, i form af det faste underlag der sikrer at stolen ikke skrider, og du kan gå rundt i huset uden at tænke på mulige ridser som stolen kan medføre.

  • Mere overskud og mindre rengøring

Når barnet begynder at spise selv er en gulvmåtte altså en redningsting. Når spildte madrester ender på gulvet skal det hurtigt tørres op for at undgå pletter – dette behøves ikke med en gulvmåtte! Her kan barnet spilde så tosset han/hun vil, og gulvet vil stadig være beskyttet mod pletter og andre skader. På den måde undgår du også hele tiden at skulle vaske gulvet, og dermed får du mere tid og overskud i hverdagen.

  • Kan også bruges på kontoret

En gulvmåtte behøver ikke nødvendigvis at blive brugt af et barn. Den kan også sagtens tages ind på hjemmekontoret og her være underlag til skrivebordsstolen som skal kunne køre rundt på gulvet. På den måde bliver gulvet også beskyttet mod mulige ridser og skrammer herinde.

En praktisk gulvmåtte til hjemmet

En gulvmåtte fra Everleigh & Me er skabt i mat materiale, og har en ikke-absorberende overflade, der kan klare alt. For gulvmåtten vil ingen madrest være en udfordring, og her vil madresterne nemt kunne fjernes med en klud, hvor måtten er tør igen efter få minutter.

Måtten har en skridsikker bagside der gør, at dden ikke flytter sig når barnet sidder i stolen, og bliver rykket frem eller tilbage på den. Den sikrer også med sin matte overflade, at barnet også selv kan rykke stolen frem og tilbage, uden fare for, at barnet skulle tippe på højstolen.

Gulvmåtterne måler 105 cm i diameter, og dermed er der god plads til at kunne samle madrester på. Den er fremstillet i 100% blødt vinyl.