Ferieminder #1 – Vores besøg i Filippinerne

(sponsoreret indhold)

Når kulden ikke helt har forladt Danmark endnu, og man så småt begynder at kigger langt efter ferien – så er det fedt med lidt rejsemindre. I dette indlæg vil jeg se lidt tilbage på Boracay i Filippinerne, som jeg 2 gange har haft fornøjelsen af at besøge.

27

Filippinerne er for mange ligmed paradis øer, med flotte strande og palmer. Og ja, det er heller ikke meget forkert. Du finder vist nok tæt på 3000 øer i Filippinerne, som mange er taget direkte ud af et postkort. Dog er der også ofte mange uroligheder i landet, tidligere med pirater og seneste med en præsident, som ligger sig tæt op af Trump i USA (læs mere i denne artikel).

Derfor skal man holde sig til de mere turistet øer, hvor du finder mange hoteller, vagter og meget andet. Ikke fordi, at vores familie på noget tidspunkt har følt os usikker, men man skal være på den sikre side. Boracay er en af de øer, hvor man som dansk familie vil få en rigtig god oplevelse (se mere om øen på denne hjemmeside).

23

Øen byde på en række børnevenlig hoteller, restauranter og oplevelser, således du ikke skal være bekymret for en rejse med hele familien. Vi har rejst mange steder i Europa (særlig Tyrkiet og Grækenland), som folk med børn ofte foretrækker, men faktisk har vi begge gangende haft den bedste oplevelse i Filippinerne/på Boracay. Børnene har fået så mange bekendtskaber på disse rejser, og tjenerne og de andre ansatte på hotellet, var konstant der for at hjælpe børnene (eller servere dem endnu en is).

35 56 110